Menu Sluiten

Kwalitatief Tablet Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over kwalitatief tablet op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Kwalitatief Tablet Op Maat

Meubelmakerij | Meubelen | Meubilair | Interieur | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwalitatief tablet op maat

toggle navigation home keukens badkamerkasten maatkasten projecten binnendeuren renovatie gyproc contact fam. Blockxvan eester keuken superstrakke greeploze moderne keuken in laminaat hoogglans wit. Het werktablet is een witte composiet van ceasarstone pure white in gepolierde uitvoering. Leuk detail is de grasgroene muurafwerking met gelakt glas. Het hoogglans laminaat is afgewerkt met slagvaste pvc boorden in dezelfde kleur en gelijmd met onze nieuwe kantenaanlijmer met lasertechniek kwalitatief tablet op maat lijst Hierdoor is er geen lijmnaad zichtbaar waardoor het lakwerk lijkt. Het grote voordeel is het gemakkelijker onderhoud en de lagere prijs van het hoogglans laminaat tegenover hoogglans lak. Kwalitatief is dit een hoogstaand product. Contacteer ons infoalkas.be ter stratenweg ranst be.. Volg ons copyright all rights reserved powered by chuck .

home over ons diensten onze werkwijze zorgeloos renoveren realisaties contact kleurrijk stijlvol en een piekfijne afwerking deze badkamer is het pronkstuk van de woning geworden… Wauuw ondanks de beperkte ruimte werd het een uiterst comfortabele en gezellige plek met een luxe uitstraling. De wanden van de inloopdouche zijn afgewerkt met azuurblauwe glasmozaiumlk gecombineerd met cregraveme kleur op de vloer en wanden. Zeer mooi is het houten meubel met een een zeer fijne tablet en opbouwwaskom in solid surface. Alle kranen zijn van dornbracht minimalistisch kwalitatief en extreem stijlvol. Contacteer ons voor uw droombadkamer te realiseren bij ons kan u uw project steeds online op de voet volgen meld u aan en volg uw project op de voet sano be.. Dirk martensstraat brugge infosano.be facebook pagina over ons zorgeloos renoveren diensten realisaties onze we.

Het terrein van Kwalitatief tablet op maat

producten showroom over ons contact nl fr en producten meubelen lodge badkamermeubelen lodge badkamermeubelen een landelijke badkamer dan bent u met de lodge badkamermeubelen kwalitatief en elegant verder geholpen. De unieke structuur en decor van de eik fineer die deze meubelen bekleed sluit probleemloos aan bij de verschillende landelijke stijlen. Het tablet in natuursteen brengt de finale toets aan het meubel Extra uitleg over kwalitatief tablet op maat En of twee waskommen gefrijnde of rechte boord en de mogelijkheid om op maat te werken zorgen voor een flexibel en doordacht concept voor uw badkamer. Lodge hangmeubelen lodge staande meubelen contact info schaarbeeklei vilvoorde infoaquaprestige.be ontdek onze producten download brochure meubelen baden douches porselein kraanwerk toebehoren radiatoren en handdoek.