Menu Sluiten

Meubelbewaring

Sinds 1923 is de familie Anthonissen actief in de verhuissector in Antwerpen. Een ervaren familiebedrijf dat al 4 generaties mensen helpt en begeleidt bij het verhuizen. Selfstore.be biedt u verschillende opslagunits voor korte of lange termijn.

Informatie over meubelbewaring.

In afwachting van verhuizing is meubelbewaring de ideale oplossing.

Er bestaan gespecialiseerde bedrijven die kleine en grote opslagruimtes verhuren voor korte of lange termijn. In de sector van de verhuizingen zijn er leveranciers meubelbewaring.

Self storage of het huren van opslagruimte wordt steeds populairder als een nieuwe oplossing voor meubelopslag of meubelbewaring voor alle zakelijke en persoonlijke klanten. Of het nu gaat om kantoorapparatuur, huishoudelijke goederen zoals meubelen en huisraad, een beveiligde opslagruimte huren is altijd een goede, flexibele methode om uw bezittingen op te slaan buiten het terrein en veilig voor schade.

Het kiezen van de juiste opslagplaats is echter belangrijk, aang.

Meer info

tags: Huur Opslagruimte – Meubelbewaring – Meubelbewaring Kontich – Meubelbewaring Mortsel – Opslagruimte Huren – 

Wenst u meer info over meubelbewaring kijk dan vlug op https://www.selfstore.be | Meubelbewaring

Meubelen | Opslag | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Meubelbewaring

quality move verhuist uw woning of bedrijf home jobs contact tel verhuist uw of ga naar woningverhuis voor particulieren ga naar bedrijfsverhuis ladderliften inpakmaterialen meubelbewaring meubel en keukendistributie meubelbewaring in container of meubelbox opslag van uw goederen voor een lange of korte periode als u meubilair wenst op te slaan voor een lange of korte periode dan kan quality move u hierbij helpen. Meubelbewaring uw meubelen worden opgeslaan in individuele meubelcontainers van m tot m. De meubelen worden bij u ter plaatse in de container geladen waarna de container door ons wordt getransporteerd en in de meubelbewaring wordt opgeslaan meubelbewaring binnen uw budget Veilig en goedkoop individuele bewaarcontainers en boxen korte en lange periode camera en brandbeveiliging alarm met meldkamer praktische tips reken op volgende volumes m .

volg ons op facebook wijngaardveld c iz noord v b aalst infoneetens.be home onze diensten contact offerte aanvragen home onze diensten contact infoneetens.be wijngaardveld c iz noord v b aalst homeonze dienstenmeubelbewaring ontdek al onze diensten raquo meubelbewaring meubelbewaring aalst bij neetens vertrekt u voor een tijdje naar het buitenland zijn er vertragingen van uw nieuwbouw neemt u een extra lange vakantie of zijn er andere omstandigheden en wilt u dat uw meubels goed bewaard worden dan bieden wij u de mogelijkheid tot meubelbewaring. Aalst waar ons magazijn gelegen is is gemakkelijk bereikbaar. Moderne en beveiligde meubelbewaring verhuizingen neetens helpt u met raad en daad bij het voorbereiden en uitvoeren van uw verhuizing.wij beschikken sinds over een ultramodern .

Gegevens over Meubelbewaring

liftservice verhuizingen meubelbewaring nog vragen bel ons gerust op home verhuizen verhuislift huren meubelbewaring over ons contacteer ons thuis meubelbewaring meubelbewaring zoekt u een meubelopslag of meubelbewaring voor tijdens uw verhuis ook hiervoor kan verhuisbedrijf verelst u een gepaste oplossing bieden Het uitpluizen van meubelbewaring Meubelbewaring turnhout meubelopslag verelst beschikt over een meubelopslagruimte waarin de goederen van onze klanten tijdelijk kunnen geplaatst worden.uiteraard worden deze opslagboxen goed beveiligd waardoor het zelfs mogelijk is om belangrijke of kostbare documenten en spullen op te slaan. De ruimtes zijn verwarmd vochtvrij en vorstvrij. Ook worden de ruimtes goed geventileerd. Er is oo.