Menu Sluiten

Kapstok Horeca

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over kapstok horeca kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Kapstok Horeca

Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kapstok horeca

overslaan en naar de inhoud gaan wasserij bedrijven hotels horeca zorgsector particulieren antistoftapijten luxe nieuwkuis diensten cheques contact nl fr en diensten cheques diensten cheques diensten cheques diensten cheques zie jij ook zo op tegen het strijken van die berg strijk die op je staat te wachten wij hebben voor jouw de oplossing de clercq dienstencheques sterke punten wat u thuis wast wordt door ons professioneel gestreken. Hemden op kapstok kleerhangers voor hemden blijven uw hemden kreukvrij ook nadien in uw kast hangen ze mooi vlak snelle service na werkdagen heeft u uw strijk terug. Met dienstencheques u betaalt met dienstencheques. Het maakt allemaal niet uit welke stukken strijk wij strijken het is gestreken met de professioneelste apparatuur. Bestel uw dienstencheques online http www.dienstenchequesvlaanderen.be pagina s wasserij luxe nieuwkuis diensten cheques contact contact meersbloem leupegem oudenaarde belgi oudenaarde .. Infowasserijd.

menu about cases vision news contact abouthi daar wij zijn geen architecten. Wij geven mee vorm aan de toekomst. Van jouw bedrijf want jullie zijn klaar voor de volgende grote stap in jullie groeitraject kapstok horeca lijst Maar ook van jouw projecten want als ondernemer leg je letterlijk de bouwstenen voor de wereld van morgen. Bedrijf in groei of ambitieuze bouwprofessioneel wij gaan samen met jou op zoek naar de beste weg. Richting een gezond groeiende business richting een beter morgen. Betrokkenheid over de hele lijn. Wij zijn een compact maar allinone bouwteam van interieur tot exterieur. Extra betrokken en begaan met jouw toekomstplannen Enige opheldering over kapstok horeca Op die manier garanderen we een flexibele aanpak we analyseren verwerken integreren en bewaken alle aspecten van de opdracht. Met een gelijke focus op design budget n timing. Telkens met n duidelijke communicatielijn tussen jou en ons team. Contact us mamusize me please toppers met een hoek aan. Eigenlijk moest je nu .

Meer info over Kapstok horeca

horecalinnen werkkledij instellingswas huurlinnen antivuil matten privlinnen contact werkkledij ons dienstenpakket bestaat uit onderhoud van werkkledij uit alle sectoren voeding metaal hout diensten enz. Afwerking volgens afspraak geplooid of op kapstok op aanvraag gesorteerd per werknemer automatisch herstel van kapotte kledij automatische vervanging van versleten kledij merken met firmanaam en naam evt. Nr van de werknemer aanmaak van uw eigen logo aanbrengen ervan afhaling en levering op uw maat van dagelijks over wekelijks tot tweewekelijks verkoop van nieuwe kledij tegen zeer concurrentieumlle prijzen scherpe prijzen zijn voor u ongetwijfeld belangrijk voor het onderhoud van de werkkledij. Daarnaast is alles integraal en op tijd terugkrijgen ook doorslaggevend. In beide gevallen voldoen wij aan uw wensen. de witte vlinder btw be .. statiestra.