Menu Sluiten

Refter Meubilair

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over refter meubilair kijk dan vlug op https://www.astranova.be

Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Refter meubilair

filter nl fr home producten ons bedrijf over tormetal service nieuws contact categorien plooitafels metalen kantoorarchiefkasten rolladenblokken tekeningladekasten ordnermolens hangmappenkasten ladekasten klapdeurkasten bureautafels reftertafels kantinetafels leerlingentafels tafels met zwevend blad bureaustoelen buitenbank refterstoelen schoolstoelen bezoekersstoelen vintagestoelen draaideurkasten met glazen deuren schoenkasten droogkast unit tordry drmu garderobedroogkast garderobelegbordkasten garderobekasten vestiairekasten metaal garderobekast gecombineerd model lockerkasten metaal sloten voor lockers amp garderobekasten opties lockers stapelbaar tafelbladen linnenkasten wasuitgiftekasten metaal laptoplocker om op te bergen laptoplocker om te laden elektrisch verstelbare tafels bureau tafels in de hoogte verstelbaar met zwengel documentatiekasten garderobebanken met beuken latten bureau wingtafel rekken metaal combinatiekasten postbedeling kleerhangers werkplaatsmeubilair.

xfc voor wie werken wij over ons nieuws contact home kantoormeubilair meubilair voor zorg industrie schoolmeubilair zonwering inrichting van refters inrichting van kleuterklassen inrichting van kinderopvang klasinrichting inrichting van internaten inrichting van refters eten doen we met de ogen. Uiteraard speelt de presentatie op het bord daarbij een rol maar ook het kader waarin gegeten wordt bevordert de eetlust en bij uitbreiding de werksfeer en de teamgeest refter meubilair zijn vaak gezocht Inrichting van bedrijfskantines in de refter wordt de inwendige mens gesterkt maar het is ook de plaats waar collega s samenkomen ervaringen uitwisselen en vriendschappen smeden. Een aangename inrichting werkt dit in de hand de voordelen van refter meubilair Daarom streven we naar kantines met comfortabele stoelen en tafels maar ook met aangepast meubilair om te ontspannen en even stoom af te blazen. Multifunctionele refters in scholen dienen refters vooral om te eten maar in bedrijven is de functie veel ruimer. Daarom kiezen we bij de inrichting.

Inlichtingen over Refter meubilair

astranova home stoelen barkrukken tafels zitbanken en maatwerk terrasmeubelen diversen onze merken… Contact over astranova… Nieuws realisaties sectoren onze toonzalen links volg ons op facebook nl fr astranova om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord sectoren horeca stoelen tafels barstoelen en zitbanken voor horeca en project. Lees meer rvt rust en verzorgingstehuizen ruim assortiment stoelen en tafels voor de rvt sector lees meer eetzaal en refter op zoek naar polyvalent meubilair bij ons zal u het vinden lees meer priv ook als particulier bent u welkom lees meer wachtzaal en kantoor laat uw gasten of patinten eens op een andere manier wachten…. Lees meer javascript inschakelen om deze site te gebruiken sectoren horecameubilair stoelen voor wachtzaal en kantoor meubilair voor de rvt sector meubilair voor eetzaal refter en katine stoelen voor privgebruik showroom gent destelbergenstraat gent sintamandsberg ruime parking mavr .