Menu Sluiten

Meubelmakerij Kasten Voor Bureel

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Maatkasten – Opbergkasten Op Maat – 

Wenst u meer info over meubelmakerij kasten voor bureel kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Meubelmakerij Kasten Voor Bureel

Slapen | Keuken | Meubilair | Meubelen | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Meubelmakerij kasten voor bureel

beluister onze radiospot play pause stop contact youtube home realisaties projects toonzalen nieuws alal world project te kapelleopdenbos metris metris combineert een keukenwand met inbouwtoestellen een vrijstaand kookeiland met aansluitend een eethoek met zitbank een zwevende spoelzone met bovenkast en ladeblok en een zwevend vrijstaand kastelement. In functie van de beschikbare keukenruimte kunnen met de diverse elementen van dit ontwerp verschillende opstellingen worden gemaakt. Project te leuven mira mira straalt rafinnement en klasse uit dit is alal van de bovenste plank speciaal voor u een prachtige keuken met lintzaagfront en greeploos decor meubelmakerij kasten voor bureel voor uw firma op maat Geniet nu van speciale voorwaarden op onze mira. Project te kapelleopdenbos dog unieke keukencreatie met opgedikt werkvlak in graniet. Zeer exclusief project te zwijnaarde magis magis is een .

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings slaapkamers slaapkamers op maat slapen en of studeren in een mooie en praktische kamer zorgt ongetwijfeld voor een goed resultaat. Zowel voor volwassenen tieners en kinderen worden onze kamers voorzien van een slaapkamerkast op maat en indien gewenst met bijhorend bed en of nachtkasten. Jeugd slaapkamer zowel voor volwassenen tieners als kinderen worden de kamers uitgerust met een volledig ingebouwde slaapkamer voorzien van kasten op maat een bed of boxspring alsook indien gewenst een ingewerkt bureel. Kasten op maat onder schuine daken zijn uiteraard geen probleem en kunnen ten volle benut worden. Onze realisaties niets is standaard in el.

Gegevens over Meubelmakerij kasten voor bureel

de coene interior decoration volg ons ook op de coene op facebookde coene op instagram home projecten de coene contact de coene frres sa is het jaar waarop het kortrijkse verhaal van de coene van start gaat. De behangersstoffeerderszaak van vader adolphe sr. Wordt na zijn overlijden door de weduwe verdergezet met de hulp van haar oudste zoon jozef op dat ogenblik pas jaar. In vervoegt zijn jongere broer adolphe het bedrijfje samen met hun schoonbroer arthur deleu. In deze beginperiode laten ze zich inspireren door henry van de velde en de arts and craftsbeweging. Het bedrijf groeit explosief door zich te specialiseren in totaalinrichtingen naar eigen ontwerp De verkoopsom van meubelmakerij kasten voor bureel Na een moeilijke periode tijdens wo i met bombardementen op de .