Menu Sluiten

Site Over Kasten Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over site over kasten op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Site Over Kasten Op Maat

Keuken | Slapen | Interieur | Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over kasten op maat

home binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk meubelen op maat totaalrenovaties en skeletbouw bijgebouwen en poolhouses menu heeft u een vraag punctueel werk in kasten op maat maatwerk tot in het kleinste hoekje vertrouw de uitwerking van uw kasten op maat in beveren toe aan maxdesign en geniet jarenlang van uw aankoop. Uniek aanbod aan kasten u droomt van een specifieke kast maar vindt die niet in het regulier aanbod zaakvoerder jan eyskens van maxdesign maakt ze graag zelf voor u. Of u nu een kleerkast vestiairekast kast voor de hal een dressing of een keukenkast in gedachten hebt als schrijnwerker slaagt hij erin om van elk werkstuk een uniek product te maken. Hij komt vooraf ter plaatse om de beschikbare ruimte op te meten bespreekt met u het gewenste materiaal en de afwerking en werkt de kast nadien in zijn eigen atelier in melsele uit. Afgestemd op uw stijl u kan maxdesign inschakelen voor eacuteeacuten kast of een volledige keuken of badkamer bijvoorbeeld. De uitwerking van de kasten gebeurt volledig in de stijl van uw woonst eacuten volgens wat u .

nlfr home ringbuisovens rotatieovens klimatisatie deegremrijskasten tweedehands contact artisanale bakovens meer info of een offerte deegremrijskasten met temperatuuregeling elke moderne bakkerij kan niet meer zonder een deegremrijskast site over kasten op maat rendeert op korte termijn In ternat kunt u daarvoor terecht bij vdm systems. Dit familiebedrijf is al decennialang de referentie inzake bakkerijovens en andere benodigdheden. Twijfel dus niet om te steunen op de expertise van vdm systems. Hoogtechnologische rijskasten de deegremrijskasten worden toegepast om de arbeidstijd s nachts tot een minimum te herleiden. Het zijn zeer moderne hoogtechnologische rijskasten die over een vriesmodule beschikken. Door de computergestuurde temperatuurregeling kan een gecontroleerd rijsproces ingesteld worden voor alle soorten rijsdegen De verkoopwaarde van site over kasten op maat Op maat gemaakt u kan dus al enkele dagen vooraf instellen wanneer u het product gerezen wil hebben om af te bakken en wanneer de ovens op temperatuur wensen te staan. De remrijskasten van vdm systems worden op maat gemaakt verschillende afmetingen z.

Bericht over Site over kasten op maat

ma za steeds op afspraak home over ons inspiratie maatkasten keukens d ontwerp koopjes nieuwigheden contact met oog voor kwaliteit en perfectie contacteer ons maatkasten gratis d ontwerp en offerte ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten ooghe bv maatkasten contacteer ons ninoofsesteenweg lennik belgi ligging gsm infohaardeninterieurooghe.be btw be .. Hom.