Menu Sluiten

Inrichting Tafels Verzorgingstehuizen

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over inrichting tafels verzorgingstehuizen kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Inrichting Tafels Verzorgingstehuizen

Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inrichting tafels verzorgingstehuizen

startpagina over ons werken bij senior living group boodschap van onze ceo wat bieden we jou hoe solliciteer je app voor slg personeel projecten nl fr corona info woonzorgcentra assistentiewoningen tijdelijk verblijf thuiszorg startpagina over ons werken bij senior living group boodschap van onze ceo wat bieden we jou hoe solliciteer je app voor slg personeel projecten startpagina over ons senior living group wie zijn wij wij zijn senior living group. Op deze pagina vindt u nuttige informatie als u een woonzorgcentrum assistentiewoning of thuiszorg zoekt. Zo maakt u de juiste keuze voor uw situatie inrichting tafels verzorgingstehuizen specialisatie We zijn marktleider in belgi voor woonzorgcentra de vroegere rusthuizen en verzorgingstehuizen en voor assistentiewoningen de vroegere s.

astranova home stoelen barkrukken tafels zitbanken en maatwerk terrasmeubelen diversen onze merken… Contact over astranova… Nieuws realisaties sectoren onze toonzalen links volg ons op facebook nl fr astranova om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord rvt rust en verzorgingstehuizen astranova verzorgt de inrichting van uw publieke ruimte met zijn ruim assortiment stoelen en tafels. Onderhoudsgemak comfort en degelijk zijn de rode draad doorheen onze collecties. De bekleding kan in urine en bacteriewerende uitvoering en is steeds vlamvertragend. Klassiek of liever modern maak uw keuze uit ons assortiment bezoek onze toonzaal .

De discipline van Inrichting tafels verzorgingstehuizen

toggle navigation welkom over ons de uitvaart info condoleren bloemen familieruimte contact nl fr en de uitvaart na het overlijden kan de familie of een vertrouwenspersoon contact met ons opnemen. De eerste informatie die door ons wordt gevraagd is de identiteit van de overledene en de plaats van overlijden. Bij een overlijden in een ziekenhuis worden de eerste zorgen meestal uitgevoerd door het ziekenhuispersoneel De handelswijze m.b.t. inrichting tafels verzorgingstehuizen Bij thuisoverlijden of in een rust en verzorgingstehuis gebeurt dit meestal door ons. Dit neemt niet weg dat dit indien gewenst ook door de familie kan gebeuren. Na de eerste zorgen maken we een afspraak om de uitvaartplechtigheid in al haar aspecten zowel administratief als ceremonieel door te praten en voor te bereiden. Indien er een wilsbeschikking voorhanden is zal de wens van de overledene uitgevoerd worden..